Vi fikk i oppdrag fra Veidekke å utføre trykktesten på de nye brønnøysundregistrene i Brønnøysund, dette bygget har ett oppvarmet volum på 52511m3.

I planleggingen av oppdraget fant vi ut at dette skulle vi klare med en dobbelrigg fra Retrotec. Mot litt ekstra betaling så fikk vi fraktet dette på fly.

Vi fløy fra Gardermoen til Værnes og videre til Brønnøysund, fremme i Brønnøysund ble vi møtt av Veidekke sin representant, som møtte opp i en bil som var akkurat tilpasset formålet og utstyret til IrPa.

Videre bar turen fra flyplassen til hotellet.

Hotellet lå 25m fra brakkerigg så dette passet perfekt. Etter innsjekk så var det bare å knuse på med test.

Som vi selvfølgelig begynte med en……….

Etter dette så gjaldt det å få rigget opp utstyr til test, vi kjørte opp trykket gikk en runde på bygget for å tilse at det ikke var noen store lekkasjer.

Det var ingen store lekkasjer og resultatet fra testen ble meget bra, her har det vært fokus på tetthet, meget godt arbeid og kvalitet levert fra Veidekke.

Her ser vi to karer fra Veidekke som er tydelig fornøyd med resultatet og en vel gjennomført trykktest.               

Etter en vellykket test så var det ut i Brønnøysund sine gater for å spise middag å se den fine julegata.

Etter det var det kvelden, i morgen venter en ny dag med testing av datarom i samme bygg, vi ser frem til å kunne se hvordan Brønnøysund tar seg ut i dagslys.

Neste dag tok vi oss tid til å være litt turister i mellom testene. Selv om det var en del regn å vind fikk vi sett oss rundt, den beste utsikten i sentrum er definitivt på taket av de nye brønnøysundregistrene.                                                                 

Så takk til vår pålitelige samarbeidsparter ,Veidekke som inverterte oss hit til spektakulære Brønnøysund for å utføre hva vi kan best, vi sees på neste prosjekt.

Til sist avstander er ingen problem for IrPa AS vi utfører tetthetskontroller/trykktester i hele Norge samt utland. Avstander er bare en utfordring som vi alltid klarer å løse.